Me sy mbyllur

“S’kam çfarë të bëj, vërtet që nuk kuptohem dot me burrin!”
“Pse, çfarë ndodhi?” i thotë shoqja.
“I thashë që s’dua ta shoh më!”
“Po ai çfarë tha?”.
“Thjesht, fiku dritën e dhomës dhe u shtri”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento