Me pyeten

Me pyeten: A e do ate ?
U pergjigja: Me cmenduri
Me pyeten: A eshte e bukur ?
U pergjigja: Me shum nga cdo mund ta imagjinoni
Me pyeten: Ku eshte ajo ?
U pergjigja: Ne ZEMRE dhe ne brendesin time
Me pyeten: Si eshte emri i saj ??
U pergjigja: NENE Dhe Eshte Drita E Syve Te Mi

Të ngjashme

Ska komente

Komento