Me mirë të thyera

Shkon njëri në pazar dhe pyet shitësin:
– Sa i keni këto vezët?
– Me 20 cent copën.
– Po këto të thyerat?
– Me 10?
– A po mi thyen nja 50 copë? — i thotë blerësi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento