Me mire se une

– E more vesh, Halimit i ra një tulle ne koke.
– Eh, i përgjigjet miku, ka edhe me keq.
– Po atij ju ça koka dhe e çuan ne spital.
– Ka edhe me keq, vazhdoi me te tijen miku.
– Po atij i kishin rene te fiket.
– Ka edhe me keq.
– Po nuk u përmend fare.
– Ka edhe me keq.
– Po ne fund nuk mbijetoi, vdiq, nuk i durohet me.
– Ka edhe me keq te them, vazhdoi pa u shqetësuar shume miku.
– Po çfarë ka me keq këtu se nuk po te kuptoj, po te them qe vdiq.
– Eh, po sikur te isha unë ne vendin e tij.

Të ngjashme

Ska komente

Komento