Me komfor dhe pa komfor

Një turist hyn në motel dhe pasi shikon listën e çmimeve të dhomave, e pyet recepsionisten, se “cili është dallimi në mes të dhomave me komfor dhe atyre pa komfor”.
“Në dhomat pa komfor, punon gjyshja ime” përgjigjet recepsionistja.

Të ngjashme

Ska komente

Komento