Më blini një biçikletë

Kthehen mami dhe babi nga spitali për në shpi dhe i thonë djalit të tyre:

– Të kemi blerë një motër të vogël. Djali: Kur ju thosha më blini një biçikletë, më thoshit s’kemi para, e për kësi budallallëqesh po keni para.

Të ngjashme

Ska komente

Komento