Mbreti dhe Oborrtaret

Një here mbreti i mblodhi te gjithë oborrtaret dhe u tha:
-Kur te kthehem te gjithë ata qe i dëgjojnë gratë te vendosen nga krahu i djathte dhe te gjithë ata qe nuk i dëgjojnë gratë te vendosen nga krahu i majte . Kush gënjen do te ndëshkohet.
-Kur vjen mbreti shikon se nga krahu i djathte ishin vendosur te gjithë perverse njërit.
-Mbretit i beri përshtypje dhe e pyeti: Vetëm ti je vendosur nga krahu i majte si është puna:
-Mua me tha gruaja mos bej siç bëjnë te tjerët.

Të ngjashme

Ska komente

Komento