Mbesa lakuriq

Kalon gjyshja dhe shikon mbesen lakuriq
-Ua po ti moj,vishu shpejt
-Me ler rehat gjyshe se kam vesh kostumin e dashurise.
Te nesermen kalon gjyshi dhe shikon plaken lakuriq
-Po ti moj cben,te kan ikur mend e kokes,cben lakuriq.
-Me ler rehat se kam vesh kostumin e dashuris.
-Ashtu,po pse e ke vesh te zhuburosur.

Të ngjashme

Ska komente

Komento