Mbesa dhe gjyshja

– Mbesa e vogël 4-vjeçare e pyet gjyshen! Vajza: “Gjyshe sa vjeçe je?”. Gjyshja : “Nuk e di, jam aq e vjetër sa s’më kujtohet sa vjeçe jam”. Vajza: “Është kollaj ta gjesh, shiko tek mbathjet se ato të tregojnë, këto që kam unë, thonë 3-4 vjeçe”

Të ngjashme

Ska komente

Komento