Materialistja dhe i dashuri i gjorë

“Bëhu e dashura ime, se për kokën tënde që të dua me gjithë shpirt”, i thotë.

Vajza e pyet: “A ke para ti?” Gimi: “Para’ nuk kam sa shoku im, Çimi, por gjithsesi kam aq sa të bëj të lumtur”.

Ajo ndalet një moment dhe i drejtohet duke i thënë: “Nëse më do me të vërtetë, atëherë ma prezanto këtë Çimin…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento