Matematikë martesore

Në fakt, vetë martesa është një matematikë e gjallë.
– Si kështu?
– Ajo fillon me një shumëfishim të premtimeve, vazhdon me shtim të anëtarëve të familjes me fëmijë.
Kjo shoqërohet me zbritje të shkallëve të lirisë duke vazhduar me zbritje të optimizmit dhe disa herë me pjesëtim të pasurisë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento