Mashtrusi dhe miku

Nje mashtrus ritakon pas do kohe nje mik te tij, i cili e pyet kush kishe qen

– Une kam qene tu mesu turqisht ne kurs
– Ashtu? pos i duket turqishtja?
– Mire por vetem jam cudit se sot turqishtja nuk e ka germen Q!
– Ouuu, po si i thone Qemal ne turqisht?
– Qemal ne turqisht i thone Qamil…

Të ngjashme

Ska komente

Komento