Martesat moderne

Së shpejti martesat do të duken kështu:
Ofiqari: A pranoni që të ndryshoni statusin tuaj në Facebook nga Single në Married. Nusja: Po! Ofiqari: I lus kumbarët të afrohen dhe të bëjnë LIKE!

Të ngjashme

Ska komente

Komento