Martesa më e keqe se burgu…

Filloi ta kërkoje, ai ishte ne kuzhine, kishte ndezur një cigare, pinte kafe dhe qante, gruaja ju drejtua dhe i thote
– I dashur a te kujtohet, sot ne festojmë 20 vjetorin e martesës,
– Po po e di grua, me kujtohet shume mire edhe takimi i ynë i pare. Ne bënim dashuri ne makinën time, ne atë kohe unë isha 20 vjeç, ndërsa ti ishe 16 vjeçare. Babai i yt na zuri, mua me kërcënoi ose do te martohem me ty ose do te shkoj 20 vite ne burg. Mendo qe po te kisha shkuar ne burg atehere, sonte do te isha i lire….

Të ngjashme

Ska komente

Komento