Martesa e tre vajzave

I marton nëna tre vajzat e saj në të njëjtën ditë. Kur po ndaheshin, ajo u thotë atyre:
– “Më shkruani se si po kaloni në martesë, dhe në vend të fjalës “seks” ju shkruani “tortë” që babai juaj të mos e di.”
Pas disa kohe, vajza e madhe shkruan:
– “Të dashur mami dhe babi, martesa për mua është e bukur, por torta shumë e dobët, një herë në javë.”
Ditën tjetër, vajza e dytë shkruan:
– “Të dashur prindër, jam duke jetuar si në një përrallë….

Të ngjashme

Ska komente

Komento