Martesa dhe ecuria e saj me kohen

1. DASHURIA…
Java e 6-te: Te dua
Muaji i 6-te: Sigurisht qe te dua
Viti i 6-te: Po te mos te doja do te te kisha lënë me kohe

2. TE ARDHURIT NE SHTEPI
Java e 6-te: E dashur erdha unë
Muaji i 6-te: C’kemi!
Viti i 6-te: Ca ka bo mami për dreke?

3. TROKET DERA…
Java e 6-te: Mos u mundo, e hap unë derën
Muaji i 6-te: Ta hap unë derën?
Viti i 6-te: Hape pra derën!

4. TELEFONI…
Java e 6-te: E dashur te kërkon Mira ne telefon
Muaji i 6-te: Te kërkojnë ne telefon
Viti i 6-te: Është për ty

5. FEMIJET…
Java e 6-te: Sa fëmijë do ti?
Muaji i 6-te: Mamaja jote është shume e keqe
Viti i 6-te: I paske ngjare racës se mamit

6. PLANE PER PUSHIMET…
Java e 6-te: Këtë vere do te te çoj ne Venecia
Muaji i 6-te: E di c’ke, a ikim ne Durrës?
Viti i 6-te: Pse, s’të rrihet ne shtëpi ty?

7. DHURATAT…
Java e 6-te: Shpresoj te te pëlqejë kjo unaze
Muaji i 6-te: Mora një kornize, a kemi ndonjë fotografi qe ta varim ne mur?
Viti i 6-te: Na, blej naigjo për vete me këto leket

8. SHKOJME NE KINEMA…
Java e 6-te: Cili film te pëlqen?
Muaji i 6-te: A shkojmë ne kinema ?
Viti i 6-te: Shko ne kinema, mua me pëlqeu shume!

9. PAKUJDESITE…
Java e 6-te: Mos u mërzit shpirt se nuk ngel njolle
Muaji i 6-te: Kujdes pra!
Viti i 6-te: Sa e pakujdesshme qe je mi gru!

10. MENDIME TE NDRYSHME…
Java e 6-te: Unë nuk mendoj kështu
Muaji i 6-te: E ke gabim
Viti i 6-te: Ç’ia fut kot!

11. GATIMI…
Java e 6-te: Me pëlqen shume gatimi yt
Muaji i 6-te: Ca ka për dreke?
Viti i 6-te: Prape makarona paske bo…na plase mo!

12. PIHET…
Java e 6-te: Çfarë dëshiron te pish?
Muaji i 6-te: Me bej një Martini
Viti i 6-te: Prape paske harru me i fut akull

13. RROBAT DHE PAZARI…
Java e 6-te: Te shkoka shume ky fustani
Muaji i 6-te: Bleve fustan tjetër?
Viti i 6-te: Sa leke beri ky fustani?

14. ME FAL…
Java e 6-te: S’ke pse kërkon te falur
Muaji i 6-te: S’ka gjë jo…u mësuam ne me ty!
Viti i 6-te: He ta marrte dreqi dorën ty…

Të ngjashme

Ska komente

Komento