Marredheniet ne pune

Takoj sanitaren e cila po pastronte zyrat dhe i them:

– E di qe nuk eshte puna jote, por te lutem (kuptohet dhe me nje buzeqeshje te shtirur, sic eshte zakon ne keto ratse) do e postosh pak kete zarfin?

– Patjeter, – me thote, me shume kenaqesi. Por, e di qe nuk eshte puna jote, sa te vij une do ta fshish pak zyren!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento