Marredheniet martesore

Nje cift qe po kalonin te 40-tat vendosen qe te kene nje rregull se kure do te kryejne marredhenie martesore.
Rane dakort vetem ne ditet qe permbanin germen R. ( e marte, e merkure )
nje dite gruaja i afrohet burrit duke e pare drejte ne sy dhe duke i treguar me dore krevatin.
Grua, ia kthene duke buzeqeshur burri, sote eshte e diele.
Po, pra ia kthene gruaja duke shtuar buzeqeshjen – e driel.

Të ngjashme

Ska komente

Komento