Marinaret dhe policet

Dihet qe policet mbahen per gafat e tyre me buje.
Mire po u cuan marinaret edhe thane : Ne do bejme gafen me te madhe ne histori qe ti kalojme policet.
Edhe ndertuan nje ure ne mes te shkretetires.
Dhe filluan te mburreshin : Ne kemi bere gafen me te madhe ne histori, ja kaluam policeve.
Mire po njerzit nuk ishin dakord : Ore marinar juve mire qe bete uren ne mes te shkretetires, po kane vajt policat edhe gjuajne per peshk atje.

Të ngjashme

Ska komente

Komento