Mami, unë kam SIDA

Djali: Mami, unë kam SIDA.
Mami: Mos u kthe më në shtëpi, biri im
Djali: Po pse, ma?
Mami: Po erdhe, do ja ngjitësh gruas. Gruaja do ja ngjisë vëllait tënd, vëllai ytshërbëtores. Shërbëtorja do e infektojë babain, babai motrës sime, motra ime burrit të saj. Burri i saj do ma ngjisë SIDEN mua, unë kopshtarit, kopshtari motrës tënde.
Dhe po u infektua motra jote, e hëngri gjithë qyteti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento