Mamaja qe po pastronte shtëpinë

Një ditë vere mamaja po pastronte shtëpinë, duke pastruar ajo hedh nga dritarja objekte të vjetra.
Merr bufenë dhe e hedh nga dritarja, vjen nastradini dhe i thotë: mami, mami, ç’farë ndodhi?
Mami u përgjigj: asgjë shpirtë hodha bufenë e vjetër.
Pas 10 minutash mamaja hedh nga dritarja televizorin.
Vjen nastradini sërisht dhe thotë: Mami ç’farë ndodhi?
Asgjë shpirt, hodha televizorin se ishte vjetëruar..
Pas disa minutash mamaja dëgjon një zhurmë nga dhoma e nastradinit, shkon dhe e pyet nastradinin ç’farë ndodhi?
Asgjë mami, asgjë, hodha gjyshen se ishte vjetëruar!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento