Malsoret dhe frutat e detit

Hyjne ata ne nje restorant me gatime deti dhe pasi lexojne menune thersain kamarierin:

– I dashur zoteri, mund te na shpjegosh cfare jane keto frutat e detit?
– Oktapodi, Kallamari, gaforja, karkalecat pergjigjet kamarieri.
– Me nje fjale, hidhet njeri prej tyre, sipas kesaj qe thua ti, dhelpra, ariu dhe ujku na qenkan fruta pylli!

Të ngjashme

Ska komente

Komento