Mali i Zi dhe lufta me Kinën

Mblidhet Gjukanoviçi (kryetari i Malit t’Zi) me gjeneralat e vet edhe e shqyrtojnë mënyren si ta pushtojnë Kinën.
Ai kërkon nga stafi që ti tregojë se ku ndodhet Kina.
Një gjeneral e merr harten edhe fillon e ia tregon kufinjtë e Kinës.
-Uha, sa e madhe qenka. Po sa banorë i ka ky shtet? – e pyet Gjukanoviqi.
– 1 miliard.
Qyqy, po qysh ia bëjnë hallit. Ku i varrosin gjithë ata njerëz ?

Të ngjashme

Ska komente

Komento