Malazezt dhe gurt

-Para dyqin vjete ankohen malazezt te mreti i tyne se pe ju marrin boshnjakt gur.
-S’ka gejle se kemi boll gur. Por mas ni kohe apet pe ankohen malazezt:
-Boshnjakt se kan meNen me na lon asni guri? Po shka pe ju vyn gurt vlla? – i vet mreti.
-O s’pe na vyjin gurt po e kemi dertin qe me bo dal toka ska kush mi punu…

Të ngjashme

Ska komente

Komento