Makina dhe Bjondja

Telefonon nje bjonde ne polici:- Me kane hyre ne makine, me kane vjedhur te gjitha, timonin, pedalet dhe leven e ndrimit te marshave, gjitha…..
Pas pese minutash merr perseri policine dhe i thote:- Ju kerkoj ndjese se kisha hipur ne vendin prapa.

Të ngjashme

Ska komente

Komento