Makina dhe Bjondja

Telefonon nje bjonde ne polici: Me kane hyre ne makine, me kane vjedhur te gjitha, timonin, pedalet dhe leven e ndrimit te marshave, gjitha…

Pas pese minutash merr perseri policine dhe i thote: Ju kerkoj ndjese se kisha hipur ne vendin prapa.

Të ngjashme

Ska komente

Komento