Makina dhe Bjondina

Telefonon një bjonde në polici:
– Më kanë hyrë në makine, më kanë vjedhur të gjitha, timonin, pedalet, ndërruesin e shpejtësive, të gjitha…..

Pas pesë minutash merr përsëri policinë dhe i’u thotë:
– Ju kërkoj ndjesë se isha ulur në karrikat e pasme të makinës.

Të ngjashme

Ska komente

Komento