Lutja

Në një darkë, në të cilën janë ftuar edhe fqinjët, djali i vogël fillon lutjen:
– Zot të falënderoj që më ke dhënë kaq prindër të mirë. Faleminderit mysafirëve dhe fëmijëve të tyre që mi kanë ngrënë të gjitha biskotat dhe akulloren. Bekoji në mënyrë që të mos vijnë më kurrë.
Këtë dimër të lutem dërgoju rroba të gjithë të varfërve, vajzave të zhveshura në telefonin e babait tim dhe ndërtoju shtëpi burrave të varfër, të cilët shfrytëzojnë dhomën e nënës kur babai është në punë. Amin!

Të ngjashme

Ska komente

Komento