Lutja

Para se të bie në gjumë, djali fillon lutjen:
– Zoti im, të lutem që Berlini të jetë kryeqytet i Finlandës!
E dëgjon nëna dhe i thotë:
– Djali im, çfarë është ajo lutje ashtu?
– Sot kemi pasur test në gjeografi…

Të ngjashme

Ska komente

Komento