Luli duke qarë

– Derisa mësuesja po hynte në klasë, rrëzohet dhe të gjithë nxënësit fillojnë të qeshin. Vetëm Luli filloi të qajë. I afrohet mësuesja e pyet Lulin:
-Pse po qanë? Luli:
-Të gjithë të panë duke u rrëzuar vetëm unë nuk të pashë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento