Luli dhe mësuesja

Futet mësuesja në klasë dhe thotë: Kush është budalla, le të ngritët në këmbë.
Asnjë nuk ngritët, pos Lulit. Mësuesja: Pse u ngrite në këmbë, mos je budalla?. Luli: Jo, por me erdhi keq se vetëm ju ishit në këmbë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento