Lufta me demin

Një kauboj amerikan po i mburrej një ditë një shokut të tij:
– Dje kam shpëtuar mirë.
– Si kështu?
– Po pastroja fushën, kur më ndoqi një dem që kishte dalë nga kafazi i tij. Kur mu afrua shumë rrëshqiti. Unë përfitova pak, por ai mu afrua përsëri dhe përsëri rrëshqiti. Kur rrëshqiti për të tretën herë, unë u kapa pas telave dhe dola jashtë.
– Paske qënë shumë i fortë. Të kisha qëlluar unë në vendin tënd do ta kisha bërë në brekë.
– Ku mendon ti se rrëshqiti demi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento