Luani dhe vlonjati

Dalja e tij nga kafazi i hekurt i kopshtit zoologjik shkakton një alarm te vërtetë ne mjediset përreth, pasi ne atë kohe ishte edhe orari i vizitave te qytetareve. Punonjësit e kopshtit te alarmuar filluan te lajmërohen vizitorët qe te ruhen dhe te kenë kujdes. E ndërsa te gjithë vizitoret u vunë te tmerruar ne lëvizje, njeri syresh, vlonjat, vazhdonte te ecte i pa shqetësuar.
–    Largohu sa me pare se luani ka dale nga kafazi, i thërret nga larg njeri prej punonjësve te kopshtit.
–    E mire, i përgjigjet vlonjati, e mora vesh, po nuk ta han njeri luanin…

Të ngjashme

Ska komente

Komento