Lopa ime

Per cice e kapa dhe e shtrengova
Ajo bertiti por une se leshova
Edhe dora tjeter fluturoi
Dhe cicen tjeter e okupoi
Kurre ate pune se kisha bere
Kete lloj lezetit nuk kame pare
Deren e stalles e hapi era
BURRA, UNE LOPEN TIME E MJELA!

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply sTINa+DRIN 03/09/2010 at 9:37 pm

    poezi qesharake ne fakt…………….

  • Leave a Reply to sTINa+DRIN Anulo