Loja shpërblyese

Paraqitet një bionde për të marrë pjesë në një lojë shpërblyese. Prezantuesi e pyet sa bëjnë 2+2, ndërsa ajo përgjigjet:
– Tre.
Prezantuesi merret vesh me jurinë që t’ia japin edhe një rast, ajo përgjigjet:
– Pesë.
Juria sërish vendos t’ia japë edhe një mundësi të fundit, dhe përgjigja e saj është:
– Katër.
Ndërsa një bionde tjetër bër

Të ngjashme

Ska komente

Komento