Loja e Golfit

Njeri nga këta nuk dinte ta luante dhe si kureshtar pyeti se si luhej kjo lloj loje.
-Është e thjeshte fare, ja shpjegon i pari, mjafton te kesh, një gjë te gjate, nja 2 topa dhe një vrime. Meqë jemi tre ja unë po ve te këtë gjënë e gjatë.
– Unë po ve 2 topat , tha i dyti.
Ndërsa i treti pasi u mendua pak tha :
-Ehe unë s’po loz.

Të ngjashme

Ska komente

Komento