Logjika e nje femre eshte e pagabueshme

“Po udhetoj me autobuz. Shume njerez, rremuje dhe njeres prej pasagjereve i bie kuleta. Ulem e marr dhe mendoj si ti drejtohem per ta lajmeruar. Ti them zonje? Apo ta godas ne shpatull? Tek stacioni i parafundit ajo nuk zbriti, pra po
shkon tek lagjia ime. E shikoj me vemendje, ajo ka nje shishe vere, pra
po shkon te takoje nje burre. Vera duket e shtrenjte, pra burri duhet te jete i
pashem. Ne lagjen time vetem dy burra jane te pashem: burri im dhe dashnori im. Tek dashnori im nuk po shkon se atje po shkoj vete. Pra po shkon tek burri im. Burri im ka dy dashnore: Emen dhe Saren. Sara eshte jashte shtetit.

“Ema, te ra kuleta, urdhero!”
“Faleminderit, po nga e dinit emrin tim?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento