Lloto

-Burri me vrap vjen në shtëpi dhe bërtet tek dera:
-Gruaaaa… çka kishe bërë sikur unë të fitoja në loto?!
-Do t’i kisha marrë gjysmën e parave dhe do të kisha lënë!
-Burri nxjerrë nga xhepi 10 euro ia jep gruas dhe i thotë: Hajt tash baju!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento