Llafazanja

Në një nga klinikat private në Itali shkoi për tu vizituar një grua. Mjeku i dëgjoi me vëmendje por edhe me durim të gjitha sqarimet që bëri klientja për shqetësimet që kishte.
Pastaj iu drejtua asaj:
– Hapeni gojën dhe nxirreni gjuhën jashtë. Klientja iu bind duke nxjerrë gjuhën jashtë.
Ajo ia nguli vështrimin mjekut.
– Tani duhet të rrini ashtu derisa unë të kem mbaruar vizitën, – i thotë mjeku.

Të ngjashme

Ska komente

Komento