Liria

Shkon një politikan i Kosovës në tregun e punëtorëve të krahut për të parë gjendjen e tyre dhe pyet një grup:
– “A jeni të lirë?”
– “Jemi!”
– “Ashtu edhe duhet, për çka kemi luftu!” – dhe largohet nga tregu!

Të ngjashme

Ska komente

Komento