Liria e shprehjes

A është e vërtetë se liria e shprehjes në Kosovë është e njëjtë si në vendet e përparuara të rajonit, të themi si në Kroaci?
Në fakt, PO. Në Kroaci, mund të dalësh në qendrën “Ban Jelacic” në Zagreb dhe të bërtasësh: “Poshtë Josipovici!” dhe nuk dënohesh. Edhe në Kosovë, mund të dalësh në sheshin “Nënë Tereza” në Prishtinë dhe të bërtasësh: “Poshtë Josipovici!” dhe nuk do të dënohesh.

Të ngjashme

Ska komente

Komento