Liqeni i mjellmave

Takohen Rrusta dhe Shuli në një qendër tregtare. “Ku je Rrustë, çka ka të re? – e pyet Shuli

Send, po kërkoj të blej një palë brekë për larje? – thotë Rrusta.

Po çka të duhen ato, tash është muaji janar – pyet i çuditur Shuli.
Më duhen bre, se më ka thënë Faza që nesër do të shkojmë tek Liqeni i mjellmave.

Të ngjashme

Ska komente

Komento