Lindi te mësuesja

Vjen Lindi nga shkolla dhe e pyet mami se si kishte kaluar.
Ai i përgjigjet: Mësuesja është shumë e bukur, por mendoj se nuk është e mençur, sepse vazhdimisht kërkon të mësojë nga ne duke na pyetur shpesh.

Të ngjashme

Ska komente

Komento