Libri i instruksioneve për femra

Mos bëj punë shtëpie. Asnjë mashkull nuk bën dashuri me femrën për fakitn se shtëpia është e pastër.

Mos imagjino se mund ta ndërrosh një mashkull – pos nëse është në pelena.

Çfarë bën nëse të braktis i dashuri? E mbyll derën.

Kaq shumë meshkuj – kaq shumë arsye për të mos fjetur me asnjërin prej tyre.

Nëse ia arrijnë ta dërgojnë një mashkull në hënë – do të ishte mirë sikur t’i dërgonin të gjithë atje.

Mund të dalësh me meshkuj më të rinj – sidoqoftë ata nuk piqen kurrë.

E vetmja mënyrë për ta bindur një mashkull që të bëjë diçka është që të sugjerosh se është plakur për të bërë diçka të tillë.

Sensi humorit nuk do të thotë që ti t’i tregosh atij barsoleta, por nënkupton që duhet të qeshesh me barsoletat e tij.

Nëse të thotë se je duke u shtirur se ke arritur kulmin, thuaji jo, dhe se je duke praktikuar.

Nëse të pyet se a është i pari, thuaji: “Mund të jesh, më dukesh i njohur”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento