Lëvizja e ndërtesës

Njëri i drejtohet tjetrit: “Hej, si thua a e lëvizim dot këtë ndërtesë?”.
“Edhe mundet, ta provojmë një herë”, i kthehet tjetri.
Zbresin nga biçikeltat dhe nisin ta shtyjnë ndërtesën.
Ndërkaq, dy djem që po kalonin aty, u marrin biçikletat, pa u vënë re nga budallenjtë.
Pas disa minutave “shtyrje” të ndërtesës, njëri i thotë tjetrit: “E paskemi lëvizur aq shumë, sa nuk shohim dot as biçikletat tona!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento