Lepuri ne ushqimore

-Nje lepur hyn ne ushqimore dhe pyet shitesin.
– Keni karrota?
– Jo- thote shitesi
Te nesermen ai pyet serish dhe merr te njejten pergjigje,edhe diten pas ardhese, po ashtu.
Shitesi i xhindosur i thote:
– Te thashe jo, dhe nese vjen prape do marr çekic dhe gozhda dhe do te var ne mur!
– Te nesermen lepuri perseri hyn ne ushqimore dhe pyet.
– Ke gozhda?
– Jo, thote shitesi duke turfulluar.
– Po karrota?

Të ngjashme

Ska komente

Komento