Lepuri ne lokal

Na ishte nje here nje Lepur qe nuk ishte shume i forte. Dhe nje dite shkon ne lokalin e kafsheve dhe futet brenda dhe thote kush eshte i forte te dali pak jashte , del dhelpra.
E kap lepuri bam , bam , bam futet prape brenda dhe thote ka ndonje te forte tjeter del ujku thote ujku : ue kur u be dhe lepuri e kap lepuri perseri Bam , bam , bam futet brenda dhe thote : kamarjeres me jep 2 birra nje per mua dhe nje per shokun tim luanin qe eshte perjashta .

Të ngjashme

Ska komente

Komento