Lepuri dhe ujku

Lepuri i ulur afër një lisi në mal, vjen dhelpra dhe e pyet:
Lepur çfar po bën?.
Lepuri thotë: Ja po pres ujkun do t’ia jap disa shpulla”.
Vjen kërmilli dhe e pyet: Lepur çfar po bën?
Lepuri thotë: “Po pres ujkun t’ia japë disa shpulla”
Vjen ujku dhe e pyet: Lepur çka po bën?
Lepuri përgjigjet: Ja bre ujk po flas pa lidhje.

Të ngjashme

Ska komente

Komento