Lepuri dhe Tenka

Ishin kan Hasani edhe Hyseni ,te dyt ishin kan  rrenca edhe Hasani  po  i
thot Hysenit ,nje dit tu gropu ne oborr e kom gjet ni tenk te gjermanve amo
i kish pas dritat dhez hala,edhe tash Hyseni  qysh em rrejt i thot un  ni
dite e kom vra ni  lepur  150 kg ,edhe tash Hasanit i vjen inati edhe i thot
mos rrej bre se ku leper 150 kg ,edhe tash Hyseni i thot Hasanit ani pra
fikja ti dritat tenkes ,e un  po i zvogloj  kg e lepurit

Të ngjashme

3 Komentet

 • Reply TINDRINA 03/09/2010 at 9:34 pm

  e fort a………………
  komentoni more mos rrini si cunga

 • Reply natore 17/02/2011 at 7:27 pm

  no coment
  shum bukur

 • Reply ardit 27/02/2011 at 7:30 pm

  ahah shum e fort

 • Komento