Lepuri dhe i biri

Lepuri i madh i thote te birit
– Tani u rrite dhe duhet te mesosh te besh seks. Hajde me mua.
Edhe marrin rrugen dhe ulen ne nje stol perkrah diellit duke pritur per ndonje lepurushe te kaloje. Pas disa oresh, lepuri i madh i thote te birit.
– Hajde bir se mjaft qendruam.
– Ik ti babi, ja pret lepurushi i vockel. Une do vazhdoj te bej seks.

Të ngjashme

Ska komente

Komento